SYSTEMEN

logoheading

De volgende systemen verwerkt H-GBM BV:

Toen H-GBM B.V. in 2014 met de start van de onderneming een keuze moest maken welk aluminium systeem zij zou gaan verwerken heeft zij eerst intensief de diverse aluminium systemen vergeleken. Omdat er indertijd al veel ervaring in huis was en omdat we weten wat de pijnpunten zijn bij veel systemen hebben we bewust kunnen zoeken naar een systeem wat wel aan de verwachtingen voldoet.

Hierbij is de keuze uiteindelijk voor het hoogwaardige Akotherm systeem gevallen. Akotherm onderscheidt zich ten opzichte van de meeste andere systemen door een wanddikte van 2mm toe te passen. De meeste reguliere systemen hanteren een wanddikte van 1.5-1.6 mm. De grotere wanddikte heeft tot gevolg dat er grotere elementen (ramen en deuren) gemaakt kunnen worden, welke ondanks hun grotere afmetingen toch vormvast blijven. Een voorbeeld hiervan is dat H-GBM B.V. probleemloos deuren maakt met een hoogte van 3 meter. Om te voorkomen dat deze deuren bij verwarming aan de buitenzijde als gevolg van het zogenaamde Bi-metaal effect niet krom trekken wat in veel gevallen wel gebeurt, heeft Akotherm speciale technieken toegepast op haar profielen. Op diverse projecten aan de Zeeuwse kust zijn deze toegepast op locaties waar ze veelvuldig worden gebruikt. De Zeeuwse kust is bij uitstek natuurlijk een geweldige natuurlijke testomgeving omdat hier alle type weersomstandigheden voorkomen in extreme mate.

Naast de grotere wanddikte van de profielen zijn de profielen ook nog eens bijzonder goed geïsoleerd. Hiermee kunnen er dan in combinatie met de triple beglazing enorm goede isolatie waardes gerealiseerd worden.

Kort samengevat is H-GBM B.V. in de jaren dat zij nu Akotherm verwerkt alleen maar enthousiaster geworden over de kwaliteit van Akotherm en de mogelijkheden welke het systeem biedt, ook mede omdat Akotherm altijd bereid is om ‘custom made’ oplossingen mee te ontwikkelen.

Tevens verwerken we ook nog de onderstaande systemen, welke legio aan mogelijkheden bieden.

Klik op een van de logo's om de site te bezoeken