SYSTEMEN

logoheading

''Toen H-GBM BV in 2014 met de start van de onderneming een keuze moest maken welk aluminium systeem zij zou gaan verwerken, heeft zij intensief diverse aluminium systemen vergeleken. Omdat er indertijd al veel ervaring in huis was, en omdat we wisten wat de pijnpunten waren bij veel systemen, konden we bewust zoeken naar een systeem wat wel aan de verwachtingen voldoet.''

De keuze is uiteindelijk voor het hoogwaardige Akotherm systeem gevallen. Akotherm onderscheidt zich ten opzichte van de meeste andere systemen door een wanddikte van 2 millimeter toe te passen. De meeste reguliere systemen hanteren een wanddikte van 1.5-1.6 millimeter.

De grotere wanddikte heeft tot gevolg dat er grotere elementen gemaakt kunnen worden, welke ondanks hun afmetingen toch vormvast blijven. Een voorbeeld hiervan is dat H-GBM BV probleemloos deuren maakt met een hoogte van 3 meter.

Ook zijn de profielen goed geïsoleerd. Dit betekent dat er in combinatie met triple beglazing enorm hoge isolatiewaardes gerealiseerd kunnen worden.

Daarbij heeft Akotherm speciale technieken op haar profielen toegepast, om te voorkomen dat de deuren bij verwarming krom trekken als gevolg van het ''Bi-metaal effect''.

Bij diverse projecten aan de Zeeuwse kust zijn onze kozijnen toegepast op locaties waar ze veelvuldig worden gebruikt. Dit is bij uitstek een geweldige natuurlijke testomgeving omdat alle type weersomstandigheden in extremere mate voorkomen.

Kort samengevat is H-GBM B.V. in de jaren dat zij nu Akotherm verwerkt alleen maar enthousiaster geworden over de kwaliteit en de mogelijkheden welke het systeem biedt, ook mede omdat Akotherm altijd bereid is om ''custom made'' oplossingen met ons te ontwikkelen.

Tevens verwerken we ook nog de onderstaande systemen, welke legio aan mogelijkheden bieden.

Klik op een van de logo's om de site te bezoeken