HOE WERKT H-GBM B.V.

logoheading

Na ontvangst van een aanvraag gaan we voor een klant aan het werk.

Vanuit de aanvraag van de klant wordt er een materiaal en systeem gekozen. Hierbij kunnen we kiezen uit verschillende systemen. Nadat er een systeem en materiaal keuze is gemaakt wordt dit met de klant besproken. Zodra deze keuzes akkoord zijn bevonden wordt er gestart met de calculatie. Zodra de calculatie gereed is wordt de offerte prijs aan de hand van een uitgeschreven offerte aangeboden. In deze offerte wordt zoveel mogelijk vermeld wat er aangeboden wordt en onder welke voorwaarden. Tevens worden er bij de offerte de aanzichten van de kozijnen en gevels met de daarbij behorende profiel details aangeboden.

Na ontvangst van een opdracht wordt er gestart met het uitwerken van de opdracht. Hierbij moet gedacht worden aan de volgende zaken:

  • Uittekenen van details en aanzichten.
  • Inkopen van de diverse materialen.
  • Uitwerken van de productie tekeningen.
  • Uitwerken van de montage tekeningen.
  • Opstellen van een montageplan.
  • Opstellen van een V&G plan.

Nadat de profielen bij H-GBM BV geleverd zijn zal er gestart worden met de productie van de kozijnen en gevels. Dit houdt in:

  • De profielen worden op maat gezaagd.
  • De profielen worden op het bewerkingsstation voorbewerkt. Hier worden de noodzakelijke freesbewerkingen uitgevoerd.
  • De profielen worden samengesteld tot halffabricaten en worden voorzien van de benodigde rubber dichtingen.
  • Het hang en sluitwerk wordt gemonteerd waarna de halffabricaten samen gesteld worden tot complete elementen.

Nadat de ramen, deuren en gevels gereed zijn worden deze op bokken geladen waarmee ze veilig naar de bouw getransporteerd kunnen worden. Daar worden de kozijnen door ervaren en gecertificeerde monteurs gemonteerd. De montage wordt altijd door eigen medewerkers begeleidt zodat de klant altijd een vast en direct aanspreekpunt heeft. Tijdens de montage zal de montageleider de voortgang en het geen wat er is gemonteerd continue in de gaten houden. Hiermee kunnen we vroegtijdig anticiperen en voorkomen we dat er ontevredenheid over planning of kwaliteit ontstaat. Zodra alles gemonteerd is zal er een vooroplevering door de montageleider gedaan worden. De geconstateerde zaken welke hieruit voortkomen zullen zo spoedig mogelijk afgewerkt worden zodat er bij de eindoplevering zo min mogelijk opleverpunten voor H-GBM BV te melden zijn.

“ Uiteindelijk zijn wij pas klaar als de klant tevreden is ”